Spektrum witamin w herbatach owocowych

Sposób parzenia

 

2 łyżeczki suszu na filiżankę (200 ml), temp. wody 95-100 st. C (zaraz po przegotowaniu), czas zaparzania od 5 do 8 min. pod przykryciem, po tym po tym czasie susz należy oddzielić od naparu lub jeśli to jest susz owocowy składający się tylko z owoców – można go najzwyczajniej w świecie zjeść.

Herbata owocowa

 

Herbata owocowa to tylko nazwa potoczna, ponieważ w przeciwieństwie do wszystkich pozostałych herbat, ta składa się nie z liści herbaty, a z suszonych i/lub kandyzowanych i/lub liofilizowanych owoców oraz wielu kwiatów czy ziół. „Owocówki” to przepyszne i zdrowe napoje, które dostarczają organizmowi całe spektrum witamin.

Herbata owocowa nie zawiera herbaty

Herbata

Warszawa

- Ursus

- Bemowo

Powrót

Herbaciarnia "Czas na Herbatę" - Sklepy z herbatą w lokalizacji

Warszawa-Ursus i Warszawa-Bemowo prowadzone są przez: "DORA" ,

NIP: 5221284820, REGON: 145488377

Zakupy on-line